Alle stoffen uit voorraad en dezelfde dag verstuurd!


''De stoffengroothandel voor de zakelijke klant''

webshop@wouters-textiles.com / +31 341 415 984 / +31 6 3063 4885

Kies uw taal: Nederland Duitsland Engels

Winkelwagen

Artikel(en) á € 0,00

Meest verkochte stoffen voor mondkapjes.
Op dit moment krijgen we enorm veel vraag naar stoffen die gebruikt zouden kunnen worden bij het maken van mondkapjes. Wegens het enorme tekort , worden er door veel verenigingen en bedrijven stoffen mondkapjes gemaakt voor allerlei beroepsgroepen in de zorg en voor particulier gebruik. We vinden het geweldig dat deze initiatieven worden genomen door allerlei bedrijven, verenigingen en ateliers.

Er word geadviseerd 100% katoenen stoffen te gebruiken in wit, gebroken wit of overige lichte kleuren (i.v.m. kans op afgeven van de kleur) , die op minstens 60 graden gewassen kunnen worden. We hebben hierbij de kwaliteiten geselecteerd die vanuit ons huidige assortiment het meest geschikt zijn.

Het oorspronkelijke wasadvies is een normale temperatuur tot 40 graden.
Houdt rekening met krimp bij de hoge temparatuur van wassen bij de katoen.
Katoen poplin - ca. 5%
Katoen mousseline - ca 10%
Katoen gewassen - ca 10%

Naai en gebruik de mondkapjes op eigen risico.
Deze stoffen zijn oorspronkelijk bedoeld voor de mode en niet te vergelijken met de officiele stoffen die voor deze industrie gemaakt en getest zijn. We geven enkel advies welke stoffen het meest verkocht worden uit ons assortiment voor mondkapjes door het enorme tekort aan officiele mondkapjes.
Wouters textiles geeft geen enkele garantie of certificeringen af met betrekking tot krimp of verkleuren door het hete wassen en de beschermingsfactor tegen het corona virus. We adviseren de richtlijnen van de overheidsinstanties te volgen
.

   
Bekijk alles
   
Bekijk alles

Wacht a.u.b...


Naar kassa en afrekenen

Naar kassa en afrekenen